Skip to content
Artboard 1

Viziune

Credem în oameni, credem în noi, credem că împreună putem deveni schimbarea pe care ne-o dorim în societate!

Misiune

Construim şi dezvoltăm comunităţi motivate de umanitate şi cunoaştere care genereză un impact pozitiv în societate prin prisma integrităţii, inovaţiei şi implicării.

Despre noi Istoria noastra

Suntem un ONG studențesc, cu 14 ani de experiență și 390+ de voluntari activi, care are ca scop reprezentarea și dezvoltarea personal-profesională a studenților singurei Universități Tehnice de Construcții din România.

ASCB a pornit din dorința de a clădi caractere și de a construi lucruri mărețe, lucruri care să constituie începutul unei schimbări pozitive în societate. Integritatea, unul din pilonii asociației, este corelată cu existența unui set de valori și principii morale formând astfel comunitatea ASCB . Procesul de dezvoltare al asociației de-a lungul timpului s-a datorat inițiativei voluntarilor care și-au lăsat amprenta asupra ei.

ASCB implică atât voluntarii în cadrul proiectelor cu tradiție, cât și partenerii, devniți prieteni , care au ajutat la realizarea acestora. Prin evenimentele organizate de la an la an, asociația are un impact atât asupra studenților cât și asupra voluntarilor. În cultura noastră organizațională este în regulă să faci greșeli și inacceptabil să nu înveți din ele.

Echipa noastră Oamenii potriviți la momentul potrivit pot face orice posibil.

Președinte

Costică Pulbere

Președinte
Relații Publice

Nicoleta Bobircea

Relații Publice
Vicepreședinte

Abdul Hameed

Vicepreședinte
Marketing & IT și Grafică

Ștefan Dragomir

Marketing & IT și Grafică
Secretar General

Andrei Petre

Secretar General
Business Development

Alin Dorobanțu

Business Development
Resurse Umane

Dragos Diaconu

Resurse Umane
Președinte club Civile

Panţâri Bogdan

Președinte club Civile
Președinte club Hidro

Iulian Amăricăi

Președinte club Hidro
Logistică și Patrimoniu

Alex Mihăilă

Logistică și Patrimoniu
Președinte club Instalații

Grigore Ursu

Președinte club Instalații
Președinte club Utilaj

Daniel Cazacu

Președinte club Utilaj
Președinte club CFDP

Elena Macri

Președinte club CFDP
Președinte club FILS

Nuţă Valentina

Președinte club FILS
Președinte club Geodezie

Aura Drugulescu

Președinte club Geodezie

Departamente Oamenii cu care lucrăm sunt de neprețuit.

Suntem onorați să finalizăm proiectele noastre cu rezultate uimitoare, să creăm noi ținte și să lansăm campanii eficiente pentru atât de mulți participanți uimitori. Și totul se datoreaza celor 135 de volunari. Și pentru asta am creeat 5 departamente super productive.

ASCB înseamnă îmbinarea perfectă între o serie de departamente, care împreună, lucrând ca un tot unitar, să producă rezultate concrete.

Business Development și Project Management

Departamentul de BD este unul dintre pilonii cruciali ai asociației, fiind cel ce se ocupă de cel mai important aspect al oricărei activități: sponsorizarea. Voluntarii din cadrul acestui departament au rolul de a purta negocieri, de a găsi sponsorii potriviți fiecărei activități și de a-i convinge să sprijine activitățile asociației. De asemenea ei se ocupă și cu propunea, redactarea, planificarea, implementarea şi evaluarea proiectelor asociației.

Logistică și Patrimoniu

Departament suport al ASCB, este cel responsabil de asigurarea materialelor tehnice necesare bunei desfășurări a proiectelor asociației. Un alt obiectiv al acestuia îl reprezintă analizarea nevoilor logistice ale departamentelor și confruntarea lor cu resursele deja existente, urmărind realizare unui plan concret de achiziții. Voluntarii acestui departament sunt cei mulțumită cărora este posibilă realizarea activităților în cadrul asociației, ei punând la dispoziție backgroundul material.

Relații Publice

Ei reprezintă „oglinda” întregii asociații, ocupându-se de conturarea și promovarea unei imagini favorabile a Asociației Studenților la Construcții din București atât în rândul studenţilor, cât și al altor asociaţii şi al colaboratorilor. Totodată, acest departament este autorul întregului conținut textual al articolelor de blog și comunicatelor de presa ce privesc activitățile desfășurate de asociație.

Resurse Umane

Departamentul de Resurse Umane este văzut ca o cheie de acces către ASCB, deoarece principalul său obiectiv constă în recrutarea de noi membri, pe baza unui proces de selecție obiectiv și pedant. De asemenea, Resursele umane se ocupă atât cu sprijinirea dezvoltării actualilor membri cât și cu îmbunătățirea relațiilor de colaborare între departamente prin organizarea teambuildingurilor, și a altor activități ce urmăresc omogenizarea și apropierea colectivului.

Marketing, IT și Graphic Design

O altă oglindă a asociației este reprezentată de Departamentul de Marketing, acesta promovând în egală măsură inițiativele și proiectele desfășurate în cadrul ASCB, alături de impactul lor la nivel educațional, universitar și social. Este cel care colaborează cu departamentul de BD pentru realizarea mapelor de prezentare ale proiectelor și cel care are în subordine menținerea unei imagini favorabile a asociației în ochii colaboratorilor și a potențialilor sponsori. De asemenea, ei sunt responsabili și cu crearea și promovarea imaginii vizuale și digitale a asociației. Reprezintă „pata de culoare” a ASCB, fiind cel care se ocupa de realizarea site-ului, afișelor, flyerelor și a filmulețelor de promovare a inițiativelor și activităților desfășurate de voluntarii asociației alături de studenți. Acest departament, alături de cel de Relații Publice, este considerat cartea de vizita a asociației.

Începeți proiectul tău acum.

Următorul proiect poate fi al tău! Motivația este una dintre valorile noastre pe care o valorificăm în toate proiectele. Așa că, ASCB susține tinerii cu inițiativă, motiv pentru care suntem nerăbdători să aflăm ideile tale.