Ce iți vine în minte prima oară când te gândești la studenție? E poate cea mai frumoasă perioadă din evoluția ta ca om, așa că vrem să dai startul petrecerilor și să îți „scrii” prima poveste din perioada studenției alături de noi, Asociația Studenților la Construcții.

În noaptea de 27 noiembrie, în Berăria H, ora 21:30, ASCB te invită la un eveniment nonconformist, unde Frații Grime din familia Subcarpați şi El Negro, cel mai titrat nume reggae românesc vor susţine un concert care te va purta de la ritmuri jamaicane de reggae până la linii profunde de rap rapid, cu mesaje profunde și pasaje electronice futuriste. În pauzele dintre concerte studenţii UTCB din anul 1 te vor încânta cu câteva momente artistice specifice balurilor bobocilor.

BERĂRIA H

Cel mai mare restaurant din sud-estul Europei, situat pe malul lacului Herăstrău, cu o capacitate de peste 4000 de persoane, va fi amenajată într-un stil pe care probabil nu l-ai mai întâlnit, cu canapele, lumini vibrante şi proiecţii special gândite pentru o experienţă de neuitat.

FREESTYLE

Freestyle, tema centrală a balului, reprezintă o invitație pentru fiecare participant de a aduce un plus de culoare și diversitate. Ce ai de facut? Cumpără-ți un bilet și pregatește-ți încălțări comode pentru o seară lungă plină de dans, multă muzică bună live și momente de neuitat.

ARTIȘTI

FRATII GRIME

Frații Grime (Bean, Fănescu, Psihotrop şi Power pe Vinil) din familia Subcarpați reprezintă un proiect muzical aparte, versurile și muzica lor îmbină linii profunde de rap rapid al cărui bass atinge 140 BPM, ce oferă mixaje electronice rar întâlnite și experiențe intense.
Vice i-a numit “o suflare de aer proaspăt care dă speranță pentru viitor” când au demarat în 2012 și de atunci au progresat la unul dintre cele mai energice proiecte din clasament, realizând pe unele dintre cele mai mari scene locale și la festivități și locații internaționale cele mai originale concerte.
În timp au progresat până la o formă matură care îi include acum pe: Bean, Fănescu, Psihotrop şi Power pe Vinil.

 

EL NEGRO

El Negro este cel mai titrat nume reggae românesc, un proiect cu peste 18 ani de activitate, 5 albume, peste 60 de compilații, sute de concerte live și apariții media. Trupa se detașează total de mesajele muzicale simple și generale găsindu-și resurse de expresie pentru un public aparte, atent la problemele sociale,de identitate și evadări din cotidianul din ce în ce mai rutinat.
Nu doar textele au fost centrul de greutate al noii formule ci și sound-ul a devenit unul special, derivat și din faptul că întreaga trupă are studii muzicale solide, partea orchestrală bine închegată a fost lucru emblematic și apreciat la El Negro dintotdeauna în showbiz-ul românesc.

Bilete

Cum v-am obișnuit până acum, am ținut cont și de faptul că suntem studenți, astfel am căutat să beneficiați de unele dintre cele mai mici prețuri din București.

În noaptea de 27 noiembrie ne dorim să fim centrul distracției studențești din București și să începem studenția într-o notă autentică marca ASCB.

TARIFE
Earlybird: 25 RON (primele 100 de bilete online & 300 la voluntarii ASCB)
Presale 1: 30 RON (următoarele 300 de bilete)
Presale 2 şi la intrare: 35 RON

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, CafeDeko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Rezervările meselor se fac la:
– Formularul:
– 0737 084 217 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– contact@ascb.ro

Most Wanted Ball

Scrie împreună cu noi o poveste unică!
Loading...