Skip to content
9-01

   Încă din 2012, Săptămana Studentului la Construcții reprezintă un prim contact și dialog între actualii ingineri și viitorii ingineri, experți ce își împărtășesc cunoștințele și experiența acumulate în decursul multor ani de muncă pentru a-i inspira pe cei aflați la început de drum.

   În cadrul edițiilor precedente ale SSC, studenții au avut ocazia să viziteze unele din cele mai mari șantiere, companii și proiecte ale mediului privat din București, iar datorită situației epidemiologice, anul trecut am fost forțați să reinventăm cele mai iubite proiecte ale asociației, astfel, ediția anterioară SSC s-a desfășurat online sub forma unor conferințe si interviuri.

   Știm că toți cei ce aspirăm la o carieră în domeniul ingineriei avem nevoie de exemple concrete legate de ce putem face pe viitor, de aceea, consideram că experții cu care vom colabora în acest proiect sunt în măsură să ne împărtășească din cunoștințele lor și să ne îndrume.

   În cadrul SSC întrebările tale din domeniul ingineriei își vor căpăta răspunsuri, vei afla lucruri de actualitate ce sunt aplicate pe șantier și vei alfa și vedea cum este munca de șantier.

 

Hai alături de noi să cunoști la milimetru ingineria!

 

Powered By

Concelex
Erbasu
GTS
NESS
casadetraduceri
MNAH
desa
conceptstructure
crossdesign
selina
shikun Binui
One
Speedwell
rubrick
SOMET
PORR
WSP
soflete