19 decembrie

Magia sărbătorilor începe prin a dărui

Serata de Crăciun este o tradiție a Asociației Studenților la Construcții București prin care ne dorim să oferim ajutor oamenilor cu nevoi speciale și să creăm o serie de evenimente si activități prin care studenții, profesorii și chiar oamenii din afara universității să contribuie la realizarea unui Crăciun mai fericit pentru semenii lor.

Prin diferite momente artistice, cum ar fi numere de magie, de stand up, momente muzicale, dans, teatru, licitații, standuri cu mâncare, ne dorim să aducem spiritul Crăciunului mai aproape de voi și totodată, prin donațiile oferite, să punem un zâmbet pe chipul unor oameni care chiar au nevoie de sprijinul nostru.

Vă așteptăm pe 19 decembrie, incepând cu ora 20:00, in Sala de Festivități a Facultății de Instalații, să intrăm împreună in atmosfera Crăciunului!

Evenimente

În așteptarea Seratei din 19 decembrie, v-am pregătit o serie de evenimente în spiritul sărbatorilor de iarnă, toate cu scop caritabil
12 decembrie

Seara de Film

Prima activitate cu care vom deschide saptămâna este seara de film, unde vă așteptăm în numar cât mai mare pentru a aduce și mai mult spiritul Crăciunului printre voi. Toate evenimentele noastre au scop caritabil asa ca orice donatie ne-ar ajuta. Așadar, vă așteptăm în data de 12.12.2017, începând cu ora 20.00, în sediul ASCB de lângă cantină. Aduceți-vă și prietenii cu voi. Intrarea la acest eveniment se va face pe baza unui bilet achizitionat la intrare.
16 decembrie

Board games

În weekend îți propunem o seară de sâmbăta petrecută altfel decât în mod obișnuit. Ia-ți grupul de prieteni și veniți la sediul nostru pentru o seară de boardgames. Sâmbătă seara, 16 decembrie, în sediul ASCB de lângă cantină, te așteptăm la o competiție de boardgames precum Activity, Game of Thrones, Poker dar și un Playstation 4 cu numeroase jocuri. Prețul va fi de 5 lei pe ora, iar banii strânși vor fi redirecționați pentru cazul social susținut de Serata de Crăciun de anul acesta.
17 decembrie

Stand-up

Pentru a ne desprinde pentru câteva ore din cotidian, ne-am hotărât să vă invităm la un numar de stand-up. Ce aveți de făcut? Să veniți în data de 17 decembrie, în Arena Pub (Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290), începând cu ora 20.00. Și ce mai trebuie să faceți să mai aduceți câțiva prieteni cu voi, pentru că merită! Prin participarea la acest eveniment, veți putea contribui și la cazurile noastre umanitare, deoarece banii reieșiți în urma vânzării biletelor vor fi distribuiți celor două cazuri umanitare din acest an.
15, 18 decembrie

Handmade & Sweets

Pentru că mai este foarte puțin până la Crăciun vrem să dăm zvonul mai departe și să instalăm mai devreme spiritul Crăciunului în rândul studenților și nu numai. Așa că în data de 15 și 18 decembrie, la parterul Facultății de Construcții Civile Industriale, începând cu ora 9:00, vă îndulcim cu multe prăjituri și nu numai, vă dăm idei în alegerea cadoului de Crăciun. Va asteptam vineri și luni pentru a asculta colinde, a achiziționa obiecte handmade și a servi câteva din dulciurile pregătite chiar de noi, membrii ASCB! Banii obținuti în urma acestor vânzări, vor constitui un mic ajutor pentru cazurile noastre din acest an.
18 decembrie

Lampioane și mâncare tradițională

Tradiția Seratei de Crăciun spune că deschiderea seratei se realizează prin înălțarea lampioanelor în timp ce colindele ne induc și mai mult în spiritul Crăciunului. Așa că anul acesta nu va fi o excepție. Vă așteptăm în data de 18 decembrie, în spatele căminului 2, începând cu ora 20:00. Trebuie să veniți cu mult entuziasm și pregătiți să fredonați alături de noi câteva colinde. Lăsați-vă conduși de sunetul colindelor ce se vor auzi în campus! După înălțarea lampioanelor vă așteptăm la o seară cu mâncare tradițională în sediul ASCB (lângă cantină). Banii obținuti în urma acestor vânzări, vor constitui un mic ajutor pentru cazurile noastre din acest an. 
18 decembrie

Seara de colinde

In seara de 18 decembrie campusul Tei va răsuna de colinde și veți simți magia Crăciunului din nou. O ceată de colindători va merge prin toate căminele să dea de veste că mai este puțin până la Crăciun. Așa că vă invităm la primul eveniment cu această tematică prin intermediul colindătorilor noștri. Orice donație ne poate fi de folos pentru cazurile noastre de anul acesta. Ei vor colinda, iar voi puteți dona!

Cazurile pe care le susținem

În fiecare an ne propunem să ajutăm pe cineva sau măcar să ducem o mică bucurie în pragul sărbătorilor. Anul acesta avem 2 cazuri pe care vrem să le ajutăm cât mai mult.

Primul caz este complexul Sf. Nicolae, care în prezent oferă pentru 8 copii aflați în centrul rezidențial și pentru 13 aflați în cel maternal un mediu cât mai apropiat de cel familial, îngrijire și educație pentru atingerea potențialului maxim al fiecăruia și pregătire pentru viața independentă. Scopul nostru este de a aduce o contribuție semnificativă pentru evoluția lor într-un mediu cât mai propice.

Al doilea caz este cel al unui tânăr student care are nevoie urgentă de tratament, fiind diagnosticat cu boala Wilson, o boală rară constând în depunderi de cupru pe organe, de unde a rezultat și o ciroză hepatică de grad 4. Cum la noi in țară nu există medici specialiști pentru cazul lui, încercăm să ajungem în altă țară înainte ca lucrurile să se agraveze.

Loading...