Despre Noi

Povestea noastră

ASCB este o organizație non-guvernamentală studențească, modernă, non-profit, a cărei misiune este construirea şi dezvoltarea unor comunităţi motivate de umanitate şi cunoaştere care genereza un impact pozitiv în societate prin prisma integrităţii, inovaţiei şi implicării.
Viziune: Credem în oameni, credem în noi şi credem într-o lume mai bună!

Valorile noastre reprezintă cei 6 stâlpii de bază ai ASCB:

Integritate

Integritatea sta la baza tuturor actiunilor noastre. Spunem ceea ce gandim, credem ceea ce spunem si ne respectăm angajamentele. Suntem o comunitate care pune pret pe demnitatea umana, respectam valorile și principiile noastre și pe ale celor din jur.

Initiativa

Initiem actiuni care aduc un plus de valoare societatii, cautam si aflam ceea ce trebuie sa stim, nu ne dam batuti in situatii dificile, indentificam si valorficam oportunitatile, preferam sa actionam in loc sa reactionam. Suntem o comunitate in care oamenii isi pot afirma optiunile si sunt lasati liberi sa faca alegeri.

Implicare

Suntem unde este nevoie, atunci cand este nevoie. Suntem acolo in mod voluntar, ne asumam responsabilitate actiuniilor si deciziilor noastre. Valorificam dorinta intrinseca de dezvoltare si progres alaturi de oamenii din jur cu care impartasim aceleasi valori și aceleasi obiective sau aceleasi vise. Suntem proactivi, ducem lucrurile la bun sfarsit prin determinare, munca si pasiune.

Invatare

Suntem dornici sa aflam lucruri noi si invatam repede. Contribuim la cresterea noatra si a celor din jur, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Ne recunoastem greselile si tragem concluziile potrivite pentru a nu le repeta. Facem schimb de cunostinte si experiente, punem mare pret pe feedback-ul constructiv si il valorificam de fiecare data cand avem ocazia.

Inovatie

Promovam deliberat spiritul creativ si ingineresc in activitatile noastre pentru a produce idei si concepte noi sustenabile, cu valoare adaugata inalta. Avem curajul de a fi altfel. Nu ne propunem sa reinventam roata, dar stim ca oricat am imbunatatii o lumanare ea nu va putea concura un bec. Ramanem deschisi la schimbare si o integram intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

Impact

Infulentam cu integritate, lucram cu seriozitate, pentru a aduce un impact pozitiv in societate! Monitorizam sustenabilititatea proiectelor noastre, suntem atenti la setarea si atingerea indicatorii cheie de performanta, atat din punct de vedere al dezvoltarii membrilor organizatiei, al impactului intern, cat si din punct de vedere al plusului de valoare oferit societatii, al impactului extern.

Cunoaste Echipa

Loading...