Despre Noi

Povestea ASCB

Asociația Studenților la Construcții din București

- Organizaţie non-guvernamentală, reprezentativă a studenților Universității Tehnice de Construcții București -

VIZIUNE

Credem în oameni, credem în noi, credem că împreună putem deveni schimbarea pe care ne-o dorim în societate!

MISIUNE

Construirea şi dezvoltarea unor comunităţi motivate de umanitate şi cunoaştere care genereză un impact pozitiv în societate prin prisma integrităţii, inovaţiei şi implicării.

Valorile noastre

Cei 6 piloni ASCB

Integritate

Integritatea stă la baza tuturor acțiunilor noastre. Spunem ceea ce gândim, credem ceea ce spunem și ne respectăm angajamentele. Suntem o comunitate care pune preț pe demnitatea umană, respectăm valorile și principiile noastre și pe ale celor din jur.

Inițiativă

Inițiem acțiuni care aduc un plus de valoare societății, identificăm și valorificăm oportunitățile  și nu ne dăm bătuți în situații dificile. Preferăm să acționăm în loc să reacționăm. Suntem o comunitate în care oamenii își pot afirma opțiunile și sunt lăsați liberi să facă alegeri.

Implicare

Suntem acolo unde este nevoie, atunci când este nevoie. Suntem acolo în mod voluntar și ne asumăm responsabilitatea acțiunilor și deciziilor noastre. Valorificăm dorința intrinsecă de dezvoltare și progres alături de oamenii din jur cu care împărtășim aceleași valori și obiective.

Învățare

Suntem dornici să aflăm lucruri noi și învățăm repede. Contribuim la creșterea noastră și a celor din jur, atât în plan profesional, cât și în plan personal. Facem schimb de cunoștințe și experiențe, punem mare preț pe feedback-ul constructiv și îl valorificăm de fiecare dată când avem ocazia.

Inovație

Promovăm deliberat spiritul creativ și ingineresc în activitățile noastre pentru a produce idei și concepte noi, sustenabile, de valoare. Avem curajul de a fi altfel. Rămânem deschiși la schimbare și o integrăm într-un mod care incurajează colaborarea și capacitatea de adaptare.

Impact

Inflențăm cu integritate, lucrăm cu seriozitate pentru a aduce un impact pozitiv în societate! Monitorizam sustenabilititatea proiectelor noastre, suntem atenți la setarea și atingerea indicatorilor cheie de performanță, atât pe plan intern, prin dezvoltarea membrilor organizației cât și pe plan extern, prin plusului de valoare oferit societății.

Echipa

Consiliul Director

Manageri Departamente

Vrei să ne transmiți ceva?

Loading...